6985886933 Άγιος Προκόπιος, Κέρκυρα aggelosydraulika@gmail.com
Search Close
Facebook
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ThermoΥδραυλικα | Υδραυλικός Κέρκυρα


Σε κάθε κτίριο η θέρμανση είναι πολύ σημαντική τις ημέρες του χειμώνα.

Η επιχείρησή μας “ThermoΥδραυλικα” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις, παρέχει μια σειρά αποτελεσματικών υπηρεσιών για την αποτελεσματική θέρμανση κάθε χώρου, εξυπηρετώντας άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Είτε πρόκειται για αντλίες θερμότητας είτε για λέβητες, για κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση, αλλά και άλλες σχετικές περιπτώσεις, εμείς διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την πείρα για να σας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Αντλίες θερμότητας
  Λέβητες (πετρελαίου, ξύλου, pellet, αερίου)
  Τοποθέτηση καλοριφέρ
  Συντήρηση καλοριφέρ
  Βλάβες - επισκευές
  Αντικατάσταση - επισκευή σωληνώσεων κεντρικής θέρμανσης
   
   
  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή και αποτελεσματική θέρμανση του χώρου σας.

Παράλληλα, μπορείτε να εμπιστευτείτε σε εμάς και την συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης που διαθέτετε καθώς και την επισκευή τους.

Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
 

Η μακροχρόνια εμπειρία, η γνώση και πάνω από όλα η προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστούν την επιχείρησή μας την ιδανική λύση, προκειμένου να έχετε υψηλής ποιότητας δουλειά σε συνδυασμό με λογικές και συμφέρουσες για εσάς τιμές.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.