6985886933 Άγιος Προκόπιος, Κέρκυρα aggelosydraulika@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΥΔΡΕΥΣΗ
ThermoΥδραυλικά | Υδραυλικός Κέρκυρα


Οι υδραυλικές εργασίες που κατά καιρούς προκύπτουν σε κάθε κτίριο είναι αρκετές και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν είναι τόσο απλές και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους. 

Η επιχείρησή μας “ThermoΥδραυλικά” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, μπορεί να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε όλη την Κέρκυρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Ανακαινίσεις Μπάνιων
  Ανακαινίσεις Κουζίνας
  Υδραυλικές βλάβες
  Παροχές νερού - Διαρροές
  Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής
  Εγκαταστάσεις Πυρασφάλειας
  Πισίνες (μηχανοστάσιο & γραμμές νερού)
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να έρθει στο χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Σε κάθε υδραυλική εργασία που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τις καταλληλότερες μεθόδους και υλικά που έχουν πιστοποιηθεί, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τη σωστή λειτουργία του κτιρίου σας.

Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη έχει προκύψει στα υδραυλικά του κτιρίου σας. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
 
 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε από τις πιο απλές, μέχρι τις πιο σύνθετες υδραυλικές εργασίες. Από μία απλή αλλαγή του διακόπτη ύδρευσης μέχρι την αντικατάσταση ή ανακαίνιση ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης και την ανακαίνιση του μπάνιου σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.