6985886933 Άγιος Προκόπιος, Κέρκυρα aggelosydraulika@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ThermoΥδραυλικά | Υδραυλικός Κέρκυρα


Η ηλιακή ενέργεια αποτελεί μια από τις βασικότερες πηγές ενέργειας της χώρας μας η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα κλίματα της μεσογείου με τις περισσότερες ημέρες του χρόνου να έχει ηλιοφάνεια, επομένως τα ηλιακά συστήματα σε κάθε κτίριο φροντίζουν για την εξοικονόμηση χρημάτων από το λογαριασμό του ρεύματος.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελείται από συλλέκτες που απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία και την μεταβάλλουν σε θερμότητα ώστε να μας εξασφαλίζει το ζεστό νερό εύκολα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ThermoΥδραυλικά” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει τα ιδανικά ηλιακά συστήματα για το χώρο σας και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Η εγκατάσταση των ηλιακών συστημάτων γίνεται με μονωμένους σωλήνες για την διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού.

Για την άριστη λειτουργία και απόδοση του ηλιακού σας πρέπει κάθε δύο χρόνια να γίνεται το απαραίτητο service, αλλάζοντας υγρά, ράβδο μαγνησίου και φλάντζα αντίστασης. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζουμε την ηλεκτρόλυση μέσα στο boiler.
 
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων
  Επισκευή - αντικατάσταση ηλιακών συστημάτων
  Έλεγχος, συμπλήρωση υγρών και ασφαλιστικές διατάξεις
  Αλλαγή αντίστασης ηλιακών
 
 
 
 
 
 
 

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για κάθε νέα τεχνολογία, υλικά, εξαρτήματα και να επενδύουμε σε σύγχρονα εργαλεία προκειμένου να προσφέρουμε αξιόπιστη και ποιοτική εργασία.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.