6985886933 Άγιος Προκόπιος, Κέρκυρα aggelosydraulika@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ThermoΥδραυλικά | Υδραυλικός Κέρκυρα


Η αποχέτευση ενός κτιρίου είναι ουσιώδους σημασίας για την λειτουργικότητα του και την άνετη καθημερινότητα των ενοίκων του.

Η επιχείρησή μας “ThermoΥδραυλικά” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την αποχέτευση του κτιρίου σας, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Αντικατάσταση Αποχέτευσης
  Διαρροή Αποχέτευσης
  Αλλαγή αποχέτευσης
  Επισκευή αποχέτευσης
  Αλλαγή - επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
  ...και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε για την
αποχέτευση του κτιρίου σας.


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί στην εγκατάσταση αλλά και στην επιδιόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος υπάρχει στο δίκτυο αποχέτευσης του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου, με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο αλλά και τις χιλιάδες σχετικές εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει σε όλη την Κέρκυρα, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.
 
 
 
 
 
 
 
 

Με ένα τηλεφώνημα, είμαστε κοντά σας για να αποκαταστήσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευση του κτιρίου σας, άμεσα, οικονομικά, υπεύθυνα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.